Достигнућа младих у Србији - Конференција наставника 2014.


JAS 1Годишња конференција наставника који у својим школама спроводе програме Достигнућа младих (Junior Achievement in Serbia) одржана је у Крагујевцу од 24. до 26. октобра 2014. године. Око 120 наставника из 61 средње школе из целе Србије имало је прилику да освежи и унапреди своја знања кроз различите радионице, предавања и дискусије, а међу њима и професори наше школе, Весна Мијатовић и Данијела Тасић.

 

На конференцији су говорили:
Ана Мирковић, Digital Communications Institute 
Проф.др Михаило Црнобрња, ФЕФА - Факултет за економију, финансије и администрацију
Ива Павловић Пушица, Институт за лични развој и едукацију младих
Драгољуб Љубичић Мићко, агенција Тим талената 
Срећко Шекељић, Покрени се за будућност
Радован Живковић, Министарство просвете, науке и технолошког развоја
Маријана Симић, Business Innovation Programs
Александра Вучетић, Министарство привреде Републике Србије 


JAS 4Конференција је реализована уз финансијску подршку Америчке агенције за међународни развој USAID Serbia и пројекта Покрени се за будућност којим руководи Центар за развој лидерства.


Организација Достигнућа младих у Србији развија и спроводи економске образовне програме за младе људе кроз партнерство између бизниса и образовног система. ДМуС кроз своје програме приближава стварни свет бизниса младим људима и развија њихове потенцијале.  Визија ДМуС је креирати предузимљиву генерацију отворену за промене, оснажену и спремну за суочавање са будућношћу, која размишља изван оквира своје тренутне ситуације и активно учествује у свим сегментима савременог живота повећавајући своје могућности при запошљавању.

 сајт ДМуС: http://www.ja-serbia.org/sr

JAS 2   JAS 3