Дан школе 08. октобар 2018. године

Поводом Дана школе, 08. октобра 2018. године, директорка заједно са својим колегама и ученицима школе, организовала је приредбу, а након ње и коктел у холу школе.

DSCN4083

 

Приредба је била организована у школској сали, а учешће су узели ђаци наше школе, као и фолклорни ансамбл Центра за културу Кучево, чији су чланови и поједини ученици наше средње школе. Овај дан био је и повод да се награде запослени, тако да су јубиларну награду добили професори Боривој Гагић и Владо Ивин.

Након приредбе, којој су присуствовали председник општине Кучево, као и остали функционери општине и директори основних и средњих школа са територије Браничевског округа, приређен је и коктел у холу школе. Сву храну коју су гости, као и учесници приредбе и ђаци могли да дегустирају, припремљена је у кабинету за куварство. Ученици друге и треће године образовног профила - кувар су се максимално потрудили да све изгледа савршено и укусно, док су ученици друге и треће године образовног профила – конобар сву ту храну сервирали и побринули су се да коктел протекне у најбољем реду.

DSCN3956

* Остатак фотографија можете погледати у Галерији